Sugar Valley Zout-elektrolyse apparaten – Landingspagina

Sugar Valley - Zoutelektrolyse

Officiële Dealer – montage & onderhoud garantie

Sugar Valley biedt een complete oplossing voor volledig natuurlijke waterbehandeling. Door middel van zout elektrolyse (oxidatie) worden chemicaliën overbodig om uw zwembad schoon te houden.

Het werkingsprincipe van hydrolyse oxidatie is gebaseerd op het vermogen van koper (Cu + +) en zilver (Ag +) om als bacteriedodend middel te werken en een natuurlijk chloor te creëren van opgelost zout in het zwemwater.

Met een Sugar Valley elektrolyse systeem ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Eenvoudige bedienen en sensoren: het systeem meet zelf de waardes en is makkelijk aan te sturen om het water te zuiveren. Eventueel mogelijk op afstand!
 • Ecovriendeijke waterzuivering: dit unieke concept voorkomt chemicaliën. Het is dus goed voor het milieu én voor de personen die het zwemwater in gaan.
 • Besparing op chemicaliën: met een zout-elektrolyse apparaat hoeft u geen dure chemicaliën meer te kopen om uw zwemwater schoon te houden.

De systemen zijn geschikt voor een bepaalde omvang (m3) van het zwemwater dat ze kunnen behandelen. Bekijk per product of het past bij de inhoud van uw zwembad.

Zwembad-DHZ Voordelen

 • null
  Officiële dealer
 • null
  Korte levertijden uit magazijn
 • null
  Montage service mogelijk
 • null
  Veilig afrekenen
 • null
  Betalen met Ideal of Paypal

Zout-elektrolyse systemen

Onderstaande artikelen zijn de beschikbare Sugar Valley elektrolyse apparaten op voorraad. Heb je een vraag hierover of staat jouw gewenste product er niet bij, stuur dan een bericht.

Hydrolyse + koperionisatie

Vragen over onze Sugar Valley producten?

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende offerte op maat:
review widget webwinkelkeur

Vraag een Sugar Valley offerte aan:

Onze monteurs en servicespecialisten staan klaar om een op-maat offerte voor u uit te brengen. Geheel aangepast aan de specificaties van uw zwembad.

Fred van Beurs

Meer informatie over Zout Elektrolyse

Onze Sugar Valley producten worden gefabriceerd in Nederland, volgens strenge Europese regelgeving. Deze unieke en hoogwaarde ecovriendelijke zoutelektrolyse systemen zijn uitermate geschikt om uw zwembad een veilige en gezonde waterinhoud te garanderen, en het gebruik van chloor te verminderen of te voorkomen.

Ecovriendelijk zwemwater onderhoud

De Sugar Valley technologie werkt op basis van zoutelectrolyse, waarbij in licht gezouten water (>3gr NaCl/liter) ter plaatse automatisch natrium hypochloriet wordt gemaakt voor waterdesinfectie. Wanneer zout (NaCl) in water oplost ontstaan er Natrium en Chloride ionen. De titanium electrolyse cellen maken van deze ionen natriumhypochloriet.

Het toevoegen van chloor wordt hierdoor voor 100% overbodig. Zoutconcentratie is mogelijk van 3 tot 100 gram NaCl/liter. Het natrium hypochloriet desinfecteert het water en verwijdert nare luchtjes van gebonden chloor (cloramines) en elimineert andere fysieke ongemakken van chloor, zoals rode ogen of een uitgedroogde huid.

Extra opties en mogelijkheden

De aanvullende koper/zilver ionisatie van de aquascenic serie verhoogt de kracht van de hydrolyse enorm. De antibacteriële en algen dodende eigenschappen van koper/zilver ionisatie worden aangevuld met de hoge oxidatie kracht van het hydrolyse-systeem wat samen resulteert in een natuurlijke waterzuivering, zonder toevoeging van chemicaliën.

Daarnaast is het mogelijk een Vistapool Control System aan te sluiten, waarmee de gebruiker (of de installateur) de werking van het systeem op afstand kan regelen.

Bent u in bezit van een automatische doseerinstallatie? De modellen van EPS One bieden de mogelijkheid om de Sugar Valley systemen automatisch aan te sturen.