Klantenservice

Onze klantenserviceVeelgestelde vragen

Zoek je informatie

Alle info handig op 1 plek, makkelijk te vinden.

Geef feedback

Staat je vraag er niet? Laat het ons weten!

De leveringstijden is afhankelijk van het bestelde product. Hiervoor zijn er enkele opties:

  • Het product is uit voorraad leverbaar: we verwerken je order en sturen je een bevestiging via e-mail. Daar zit ook een track&trace code bij, zodat je weet wanneer je product geleverd wordt.
  • Het product is op nabestelling leverbaar: dit staat in veel gevallen bij het product vermeld. Indien hier sprake van is, dan vragen we de levertijd op bij de fabrikant en stellen je hiervan via e-mail op de hoogte.
  • Het product is (tijdelijk) niet leverbaar: mocht een product tijdelijk niet leverbaar zijn, dan stellen wij jou z.s.m. op de hoogte en doen je – indien mogelijk – een voorstel voor een vervangend product. Past dit product niet, dan kan de aankoop geannuleerd worden.

Niet zeker over de levertijd? Neem dan gerust even contact met ons op.

Je hebt een uitprobeer periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en –  indien mogelijk – in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier. Het modelformulier kun je vinden in de algemene voorwaarden

Onze producten zijn niet altijd geschikt om zonder verdere informatie via de webshop aan te kopen. Dit kan liggen aan de inschatting van de afmetingen of omdat er aanvullende metingen verricht moeten worden.

De prijzen staan in dat geval ter indicatie op de website. Het beste kun je even contact opnemen, we helpen je graag verder!

Dat kan zeker. Wij bieden hiervoor de zwembad monteurservice aan. Deze kun je bijbestellen in de webshop of achteraf bijboeken op factuur.

Het tarief is €57,50 per uur voor deze service. Weet je niet hoeveel uur een installatie of montage kost? Onze klantenservice maakt graag een inschatting voor je.

Je kunt online via de webshop betalen met iDeal of PayPal.

Wil je graag gebruik maken van een (zakelijke) factuur of bankoverschrijving? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier, zodat we een factuur in orde kunnen maken.

Jazeker. Wij proberen altijd een handleiding van onze producten te plaatsen op onze website, indien dit door de fabrikant beschikbaar is gesteld.

Zoek je een handleiding? Je vindt deze op de handleidingen pagina.

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt mailen naar: info@zwembad-dhz.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Je kan van ons binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord verwachten. Mochten we toch meer tjid nodig hebben, dan laten we dit tijdig weten.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt je van ons altijd even een bevestiging.

Vanwege de aard van onze producten wijken de leverkosten regelmatig af. Dit heeft te maken met het gewicht van deze producten.

Standaard rekenen wij de volgende leveringskosten:

  • Verzending via pakketpost: €8,-
  • Afhalen bij magazijn in Barendrecht: gratis

Voor zware producten (+ 10kg) hanteren wij:

  • Levering binnen 25 km van Barendrecht: bekijk het onderdeel verzendkosten volumeproducten
  • Afhalen bij magazijn in Barendrecht: gratis

Indien de lengte, inhoud of het gewicht de limieten van reguliere pakketpost overschrijd, dan spreken we van een volume-product.

Dit is kenbaar aan het feit dat er bij het product staat dat het om een volume-product gaat.

Neem contact op om de kosten en/of mogelijkheden te bespreken. Dit wordt per bestelling ingeschat op basis van de bestelde goederen.

Denk ook aan...

Een zwembad, attribuut of ander materiaal besteld dat gemonteerd dient te worden? Maak gebruik van ons monteur-service!

Chemische middelen in groot verpakkingen, zoals vloeibaar chloor, leveren wij alleen met een statiegeld toeslag. Dit zijn wij wettelijk verplicht.

Let hierop bij uw bestelling, maar uiteraard laten wij dit weten indien dit vergeten is bij het afrekenen.

Zware producten of artikelen met een grote omvang (in lengte of volume) kunnen wij niet met de reguliere pakketpost leveren. Zijn de producten op voorraad in het magazijn te Barendrecht, dan kunnen wij leveren binnen een straal van 25km.

In alle andere gevallen maken wij een afspraak voor levering vanuit de fabrikant.


Voor zakelijke klanten

Graag samenwerken of een grote bestelling doen? De medewerkers van Zwembad DHZ helpen je graag verder!

Laat het ons weten via het contactformulier en geef in het formulier aan dat het om een zakelijke bestelling, offerte of voorstel gaat. Zo kunnen we je snel en doelgericht helpen.

Vervangen van zand van uw zandfilter door onze zwembadmonteur 50-100 kg (incl. BTW) -3763