Interline Zwembad Century 7,3 x 3,6 x 1,32 diep (voor opbouw en inbouw) incl. pakket

Interline Zwembad Century 7,3 x 3,6 x 1,32 diep (voor opbouw en inbouw) incl. pakket

3.799

 

Stalen inbouw Zwembad Interline Century 7,3 x 3,6 x 1,32 hoog, stalen toprail 17,5 cm breed. Compleet pakket voor inbouw als opbouw. Een luxe kwaliteit familiezwembad wat zowel op- als ingebouwd kan worden.

Let op: Bestelling op aanvraag!
Neem contact op via info@zwembad-dhz.nl

 

Er is niets heerlijker dan tijd met familie en vrienden doorbrengen in uw eigen zwembad. Interline helpt u gezond te blijven en op warme dagen af te koelen en zo uw zorgen te vergeten. En dat zonder enorme kosten! Interline zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, hebben stijlvolle, decoratieve wandpatronen en doordachte details. De baden kunnen zowel bovengronds opgebouwd als ingegraven worden. Interline’s ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit zijn legendarisch. Laat het model en de afmeting afhangen van wat het beste in uw tuin past. Gun uzelf optimaal plezier met uw familie en maak van uw tuin een wellnesscentrum!

Het bad bouwt u op door in de bodemrails de gegalvaniseerde metalen wand te plaatsen waarin de zware 50/100 dikke folie wordt bevestigd. Vervolgens monteert u dit bad af door de 7,5cm dikke staanders en de 17,5 cm brede stalen toprail te monteren en kunt u de inbouwdelen zoals de skimmer, etc., bevestigen, waarop de filterinstallatie aangesloten wordt. Wanneer dit bad compleet op-/ingebouwd is, heeft u een prachtig permanent zwembad in de tuin voor jarenlang zwemplezier.

Het zwembad wordt compleet geleverd met: zandfilterset met zelfaanzuigende pomp, filtergrind, skimmer, inlaatfitting, ondertapijt en staal gecoate A-Frame ladder voor opbouw of een eenzijdige kunststof trap om te bouwen voor inbouwzwembaden, uiteraard voorzien van duidelijke montage-instructies.

Garantie: Er geldt een garantie van 2 jaar op pomp/filter, 15 jaar op de liner en 20 jaar op het bad waarvan de eerste 3 jaar 100% en vervolgens aflopend.

 

Winkelmand bekijken

Beschrijving

De prijzen zijn inclusief thuislevering eerste drempel in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Voor meer informatie neemt u contact op met Zwembad-DHZ. Kijk ook eens op youtube : http://www.youtube.com/watch?v=rV5BrRUfPdk

 

Extra informatie

Gewicht1 kg