Coverseal zwembadafdekkingen – Landingspagina

Coverseal zwembad afdekkingen

Officiële Dealer – montage & onderhoud garantie

Coverseal is dé manuele of automatische zwembadafdekking die elegantie en functionaliteit combineert. Deze nieuwe generatie zwembadafdekkingen is de perfecte afsluiting van uw zwembad op het gebied van stijl en kwaliteit.

Met een Coverseal zwembadafdekking ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Continu weerstand: altijd een perfect gespannen zeil dankzij UV bestendigheid. Tevens voert het systeem water zelf af.
 • Veiligheid: het afdekzeil is veilig voor kinderen of huisdieren, volgens internationale zwembadveiligheidsnormen!
 • Lange levensduur: de technologie van Coverseal zorgt voor jarenlang gebruik van de afdekking. Een duurzame oplossing!
 • Manueel of automatisch: de afdeksystemen kunnen manueel afgerold worden, semi-automatisch of zelfs compleet geautomatiseerd!

Met een Coverseal afdekking die warmte in uw zwembad houdt én ervoor zorgt dat het water schoon blijft. Bestel nu bij dé officiële dealer in Nederland.

Zwembad-DHZ Voordelen

 • null
  Montage service mogelijk
 • null
  Officiële dealer
 • null
  Korte levertijden uit magazijn
 • null
  Veilig afrekenen
 • null
  Betalen met Ideal of Paypal

Vragen over onze Coverseal producten?

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende offerte op maat:
review widget webwinkelkeur

Vraag een Coverseal offerte aan:

Onze monteurs en servicespecialisten staan klaar om een op-maat offerte voor u uit te brengen. Geheel aangepast aan de specificaties van uw zwembad.

Fred van Beurs

Meer informatie over Coverseal

Onze Coverseal producten worden gefabriceerd in België, volgens strenge Europese regelgeving. Deze unieke en hoogwaarde zwembadafdekkingen zijn uitermate geschikt om uw zwembad een unieke en prettige toplaag te geven.

Isothermisch zeil

De automatische zwembadafdekking van Coverseal is uitgerust met een isothermisch zeil. Bovendien garanderen ze veiligheid en duurzaamheid dankzij de zonnepanelen die hun volledige energieverbruik dekken.

Alle zwembadafdekkingen kunnen gepersonaliseerd worden.

Railgeleiding voor zacht afrollen

De extra platte rail aan de zijkant geleidt en vergrendelt tegelijkertijd de zwembadafdekkingen van Coverseal; hij volgt het zeil over het zwembad om wrijving te vermijden. Deze licht afgeronde rail wordt constant afgesloten door een beschermdichting en houdt geen risico’s in voor de voeten van de gebruikers. Hij is ook erg gebruiksvriendelijk omdat er zich geen onzuiverheden kunnen ophopen.